Povești frumoase și produse sănătoase, la Târgul Național de Produse Tradiționale

677
Povești frumoase și produse sănătoase, la Târgul Național de Produse Tradiționale - povestifrumoase-1569176262.jpg

Articole de la același autor

Sănătate, tradiție și ospitalitate prezente în această săptămână în cadrul celei de-a 3-a ediții a Târgului Național de Produse Tradiționale, Constanța. Doritorii de a avea experiențe autentice tradiționale sunt invitați în perioada dintre 27 și 29 septembrie, începând cu ora 12.00, în incinta Parcului Aqua Magic, Mamaia.


Producătorii Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale vor veni cu bunătăți specifice fiecărei regiuni a țării, cum este cașcavalul de Săvinești, de la Botoșani, iar producătorii locali, țăranii dobrogeni, vor participa cu fructe și legume de sezon, lactate și brânzeturi de vacă și capră, produse etnice, ghiudem sau piperchi țârgâsiți.


De asemenea, vor fi prezente și produse apicole, dulcețuri, gemuri, siropuri, diferite sortimente de zacuscă, pâine de casă, prăjituri, cozonaci și plăcinte, pește și derivate ale acestui produs, băuturi alcoolice specifice regiunilor cu tradiție în domeniu, sortimente de palincă, horincă sau țuică, vin, prăjituri și obiecte meșteșugărești. Pe lângă produsele tradiționale prezentate pentru degustare și vânzare, vor mai avea loc și spectacole susținute de reprezentanți ai etniilor dobrogene, prezentări și degustări de vinuri cu sommelier.


Târgul Național de Produse Tradiționale urmărește să ofere consumatorilor produse naturale, de calitate, iar producătorilor și fermierilor locali și din țară oportunitatea de a le face cât mai cunoscute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9419 secunde