Pot duce elevii mărțișoare la școală, de 1 martie? Ministrul Sănătății răspunde

371
Pot duce elevii mărțișoare la școală, de 1 martie? Ministrul Sănătății răspunde - e84a5e173a5140cba94ef2e88567146f-1614364013.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a răspuns la întrebarea dacă elevii pot duce mărțișoare și flori profesorilor, de 1 martie, cu un citat din Biblie. El a îndemnat din nou la respectarea măsurilor de prevenție.


„O să răspund cu un citat din Biblie: toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos”, a spus el, întrebat de jurnaliștii de la Parlament în legătură cu acest subiect.


„Poate dacă poartă mănuși, cred că pot să facă gestul ăsta. În principiu sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze, să poarte mască, să fie precaută. Sunt cele trei lucruri importante în perioada următoare. Altfel, sunt alegeri pe care le face fiecare, dar cred că anumite riscuri pot fi asumate doar dacă ne luăm măsuri de precauție”, a adăugat el.


Șeful DSU, Raed Arafat, a spus de asemenea că elevii pot duce mărțișoare și flori de 1 martie la școală, dar să respecte distanțarea socială. Și ministrul Educației este de acord cu acest lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5591 secunde