Poșta Română vrea să se apere de atacurile cibernetice pe bani europeni

142
Poșta Română  vrea să se apere  de atacurile cibernetice pe bani europeni - posta-1449507255.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română va demara, în anul 2016, proiecte cu finanțare europeană estimate la aproximativ 800.000 de euro. În perioada iulie 2014 - decembrie 2015, compania a finalizat un proiect de instruire a angajaților de peste 55.000 de euro, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Alte patru proiecte, în valoare de 44.000 de euro, sunt în curs de implementare.

Peste 370 de angajați ai Poștei Române au fost instruiți, în ultimul an și jumătate, ca agenți de securitate, manageri de proiect și experți în achiziții publice. Proiectul a adus o economie de peste 247.000 de lei (55.000 de euro) la bugetul companiei. Alte patru proiecte vizează atragerea de forță de muncă înalt calificată, instruirea de angajați front-office, schimburi de experiență cu specialiști străini din domeniul poștal sau dezvoltarea unor noi relații de cola-borare cu mari companii din sectorul poștal.

De asemenea, în prezent, Poșta Română așteaptă aprobarea unui nou proiect, "Antigen", finanțat prin Comisia Europeană. Obiectivul principal al proiectului este îmbunătățirea abilităților de apărare a organizațiilor împotriva atacurilor cibernetice.

Specialiștii în fonduri europene de la Poșta Română intenționează să depună, anul viitor, alte proiecte, în valoare totală de 530.000 de euro. Acestea vizează instruirea angajaților în domenii ca Marketing, Vânzări sau Asigurări, achiziționarea de echipamente IT&C și dezvoltarea de produse și servicii comune cu alți operatori poștali din Europa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2637 secunde