Poșta Română. Premiu pentru cel mai bun site de curierat

149
1
Poșta Română. Premiu pentru cel mai bun site de curierat - postaromanacuunpasmaiaproapedepr-1447422094.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română a câștigat premiul pentru cel mai bun website de curierat și servicii poștale din România. Recunoașterea a fost acordată la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul Galei Premiilor de Excelență Romanian Courier Business Awards, în urma evaluărilor unui juriu format din personalități și experți cunoscuți în domeniu.


La mai puțin de o lună de la lansarea noii platforme a Poștei Române, a fost înregistrată o creștere de 43 la sută a numărului de utilizatori și de 25 la sută a numărului de afișări. De asemenea, secțiunea "Trimite bani online", dedicată serviciului e-mandat, a generat 16.000 de afișări de la lansare, cu o rată ieșire de 8 la sută. În intervalul 23 octombrie – 13 noiembrie 2015, aproximativ 1.000 de pacienți și-au făcut deja un cont pe site-ul Poștei Române, iar peste 400 au inițiat comenzi de transfer de bani online.
Poșta Română a implementat, la mijlocul lunii octombrie a acestui an, o nouă platformă web, care permite expedierea de bani, plata online și acces mai rapid la informațiile de interes pentru clienți.


Comentează știrea

ioan
13 noiembrie 2015
Posta Romina

Castiga bani de acasa! Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Castiga bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3899 secunde