X
X
Mai multe ştiri online:

Polițiștii locali, în control la locuințele improvizate din Constanța

Ştire online publicată Vineri, 06 Decembrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Ieri dimineață, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială, au desfășurat o acțiune de identificare a locuințelor improvizate și a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu. La final, persoanele identificate au beneficiat de consiliere și sprijin din partea reprezentanților instituțiilor implicate. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aceasta nu este prima acțiune de acest fel, iar cele mai multe persoane care locuiau acolo au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă. 


Tot în cursul zilei de ieri, a avut loc și o acțiune de igienizare a domeniului public. În acest sens, echipele firmei de salubrizare au înlăturat toate materialele care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli. Aceștia precizează că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde