Polițiștii locali, în control la locuințele improvizate din Constanța

226
Polițiștii locali, în control la locuințele improvizate din Constanța - controale1-1575585236.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială, au desfășurat o acțiune de identificare a locuințelor improvizate și a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu. La final, persoanele identificate au beneficiat de consiliere și sprijin din partea reprezentanților instituțiilor implicate. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aceasta nu este prima acțiune de acest fel, iar cele mai multe persoane care locuiau acolo au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă. 


Tot în cursul zilei de ieri, a avut loc și o acțiune de igienizare a domeniului public. În acest sens, echipele firmei de salubrizare au înlăturat toate materialele care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli. Aceștia precizează că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde