Poliţiştii locali din Constanţa, amenzi pentru cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public

358
Poliţiştii locali din Constanţa, amenzi pentru cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public - politistiilocali-1623147104.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali constănțeni desfășoară permanent acțiuni de verificare a respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a localității, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și a circulației pe drumurile publice. Zilele trecute, a fost vizată zona centrală a orașului.

„Cu această ocazie au fost legitimate 115 persoane, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 19.230 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali. Cele mai multe abateri au vizat consumul de alcool sau fumatul în spațiul public, aruncarea de ambalaje și alte deșeuri la întâmplare sau apelarea la mila publicului”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

În același timp, polițiștii locali au sancționat și persoanele surprinse că circulau în mijloacele de transport în comun fără a avea bilet, dar și șoferii care au staționat în locuri nepermise sau care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități fără a avea acest drept.

Constănţenii care doresc să semnaleze probleme, pot suna la numărul de telefon 0241/484.205, la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5597 secunde