Polițiștii locali continuă lipirea afișelor de informare în scările de bloc din oraș

155
Polițiștii locali continuă lipirea afișelor de informare în scările de bloc din oraș - politistiilocalisursaprimariacon-1584368577.jpg

Articole de la același autor

Echipe mixte formate din polițiști locali și inspectori ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei municipiului Constanța continuă lipirea afișelor de informare în scările de bloc din oraș. Această acțiune va avea loc la toate cele 4.500 de scări de bloc de pe raza municipiului.

Sunt lucruri simple pe care fiecare dintre noi trebuie să le facem pentru a ne proteja de COVID-19, inclusiv să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun sau să ne dezinfectăm mâinile cu o soluție de bază de alcool.

Să păstrăm o distanță de cel puțin 1 metru față de alte persoane. Atunci când cineva strănută sau tușește, elimină picături mici de lichid care pot conține virusul. Când suntem foarte aproape, putem inhala aceste picături, inclusiv virusul COVID-19 dacă persoana are boala.

Primăria municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu se informeze decât din surse oficiale: Linia verde națională: 0800800358.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6566 secunde