Podeţele pietonale de la Costineşti, refăcute complet

380
Podeţele pietonale de la Costineşti, refăcute complet - podetele2-1621360524.jpg

Articole de la același autor

Echipele Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral efectuează, în această perioadă, lucrări de reabilitare la podeţele pietonale din Costineşti. Deja cel ce traversează canalul de descărcare a lacului Costinești în Marea Neagră a fost reabilitat în totalitate.

„Pentru a asigura o mai bună siguranță a turiștilor, în vara anului trecut, au fost reparate sau înlocuite balustradele, iar în acest an au fost schimbate în totalitate traversele pietonale din lemn. La începutul acestui an, lucrătorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța au achiziţionat pentru podețe traversele de lemn, care au fost tratate pentru a rezista mediului marin și au fost montate când vremea a permis acest lucru”, explică reprezentanţii ABADL.

Potrivit acestora, urmează să fie schimbate și traversele din lemn la cel de-al doilea podeț de la canalul de descărcare în Marea Neagră a Lacului Costinești. Canalul și construcțiile aferente acestuia fac parte din lucrarea „Amenajarea complexă pentru atenuarea viiturilor și refacerea plajei și falezei Costinești”, realizată după inundațiile istorice din anul 2005 când o parte din localitatea Costinești și plaja din zona Obelisc au fost distruse de unda de viitură care s-a revărsat în mare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2976 secunde