Ploi și frig, până la sfârșitul săptămânii, la Constanța

208

Articole de la același autor

Vremea s-a schimbat în zona Dobrogei, în ultimele ore. Norii s-au înmulțit și au adus cu ei și ploi, dar mai ales temperaturi scăzute. Chiar dacă e mai răcoare decât a fost până acum, în Constanța, valorile termice sunt totuși apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.


Administrația Națională de Meteorologie a emis și o informare de vreme rea, valabilă până pe 1 noiembrie, la ora 10, în întreaga țară. "Vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, vor fi precipitații mixte. De asemenea, în dimineața zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului", precizează reprezentanții ANM.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord. Maxima termică va atinge doar 12 grade Celsius și plouă slab. Peste noapte, aversele se vor mai rări și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade Celsius. Mâine și poimâine, va fi chiar mai rece, cu valori termice cuprinse între 8 și 11 grade și ploi mărunte.
De sâmbătă, reapare soarele și se mai încălzește, iar duminică vor fi din nou între 12 și 17 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în weekend, la Constanța
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea, în weekend, la Constanța
Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Social : Vreme foarte caldă, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0861 secunde