PLOI ABUNDENTE ȘI FURTUNI, LA CONSTANȚA! Meteorologii au dat o nouă informare!

3933
PLOI ABUNDENTE ȘI FURTUNI, LA CONSTANȚA! Meteorologii au dat o nouă informare! - vreme-1494752885.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie instabilă, pe litoral. Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, o nouă informare de instabilitate atmosferică și ploi torențiale.

Potrivit meteorologilor, până în jurul orei 21, în special după-amiază și în primele ore ale serii, vor mai fi perioade de timp în care stabilitatea atmsoferică va fi accentuate, îndeosebi în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile centrele, nord-estice și local în cele sudice.

Se vor semnala averse ce pot avea caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și pe spații mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15 litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 35 de litri pe metru pătrat.

La Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge totuși 20 de grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi și termometrele vor indica minimum 12 grade.

Mâine, va fi vreme mai frumoasă și vântul se va mai domoli. De marți se mai răcorește și va când soare, când nori. Este posibil să mai plouă slab, mai ales spre sfârșitul săptămânii viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9952 secunde