Plecați la drum? Grijă mare pe șosele! Drumarii împrăștie permanent material antiderapant

Luni, 06 Ianuarie 2020
85
Drumarii acționează permanent în această perioadă pe autostrăzi și drumurile naționale, însă fac apel și la șoferi să circule cu prudență.

Având în vedere avertizarea de cod galben, valabilă până diseară, la ora 22, echipele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere fac eforturi pentru a menține circulația pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi în condiții de siguranță.

Astfel, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constsanța acționează cu 62 de utilaje și, până la această oră, a răspândit 205 tone de material antiderapant.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", ne sfătuiesc reprezentanții CNAIR.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.Pagina a fost generata in 0.3013 secunde