Platformă pentru documentaţia de urbanism pentru actualizarea PUG-ului Constanţei

120
Platformă pentru documentaţia de urbanism pentru actualizarea PUG-ului Constanţei - platformapug-1601469474.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa a creat un site dedicat documentației de urbanism - Plan Urbanistic General municipiul Constanța. Pe această platformă au fost adunate documente, studii și ghiduri care vor fi preluate în cadrul viitoarei documentații de urbansim - P.U.G. Tot aici vor fi centralizate și publicate toate materialele de interes public, în cadrul activității de actualizare a P.U.G.-ului, pentru a fi dezbătute în cadrul întâlnirilor tematice.

„Documentația de urbanism P.U.G. are atât caracter director şi strategic, cât şi caracter de reglementare şi reprezintă principalul instrument de planificare operaţională, constituind baza legală pentru realizarea programelor şi acţiunilor de dezvoltare sustenabilă”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru.

În cadrul activității de informare și consultare a publicului vor fi organizate întâlniri și comisii, respectiv dezbateri, iar calendarul acestor evenimente va fi anunțat pe această pagină, dar și pe site-ul Primăriei Constanța, www.primaria-constanta.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6774 secunde