PLANUL ROȘU DE URGENȚĂ, activat / O persoană a murit, mai multe sunt rănite în urma unei furtuni puternice

150
PLANUL ROȘU DE URGENȚĂ, activat / O persoană a murit, mai multe sunt rănite în urma unei furtuni puternice - furtunaalesd07-1500841022.jpg

Articole recomandate

A fost declanșat codul roșu de urgență în Bihor. O furtună a distrus un camping. Este vorba de o localitate care se numește Bulz, la 75 de kilometri de Oradea.



Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a anunțat, duminică seară, că mai mulți turiști au fost surprinși de furtună în Bulz, "o persoană este decedată și mai multe persoane rănite".

"A fost declanșat planul roșu în județul Bihor după ce a venit apelul că o furtună a produs pagube în campingul unde este o tabără la Bulz. Ce pot să vă spun că mai mulți pomi au căzut peste corturi și mașină și este posibil să avem o persoană decedată. Am alertat Huedinul din județul Cluj, pentru a trimite ambulanțe acolo. Primele forțe au ajuns și oferă primul ajutor", a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite, duminică seară, într-un camping din localitatea Bulz din Bihor, în urma unei furtuni puternice, cu grindină, potrivit secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Potrivit IGSU, Din cauza manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, mai mulți turiști aflați într-un camping din localitatea Bulz, județul Bihor, au fost răniți de căderile de grindină.

"Având în vedere informațiile comunicate de apelanții 112 despre posibilitatea unui număr mare de răniți, la locul intervenției au fost dislocate 3 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean", arată IGSU, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2776 secunde