X
X
Mai multe ştiri online:

Plantare de copaci în parcul Universității "Ovidius"

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțeni, sunteți așteptați sâmbătă, 16 noiembrie, între orele 9.00-15.00, în parcul corpului A al Universității "Ovidius" din Constanța (UOC), la o nouă sesiune de plantare de copaci. Aceasta va fi realizată în parteneriat cu Centrul de Resurse Civice. Precizăm că aceasta este cea de-a V-a acțiune de plantare pe care UOC o organizează, începând cu anul 2016 și urmărește preocuparea constantă a universității față de schimbările climatice și îmbunătățirea calității aerului. 


Acțiunea este coordonată de prorectorul responsabil cu studenții, absolvenții și informatizarea instituțională, lect. univ. dr. Alexandru Bobe, și lect. univ. dr. Liviu Merdinian. În cadrul evenimentului, se vor înlocui aproximativ 200 copaci uscați și se vor planta încă o mie de puieți. La acțiune pot participa și copii însoțiți de părinți.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2836 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2473 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2618 secunde