Plângerea împotriva Guvernului pentru faptul că nu s-au dublat alocațiile este gata

196
Plângerea împotriva Guvernului pentru faptul că nu s-au dublat alocațiile este gata - alocatiicopii-1596811102.jpg

Articole recomandate

Plângerea împotriva Guvernului pentru faptul că nu s-au dublat alocațiile este gata și va fi depusă cel mai tarziu luni. Mai mult de 2.800 de părinți cer socoteala Guvernului în instanță, potrivit Antena3.


Mai mult, se cer 30.000 de lei daune pentru discriminare pentru fiecare reclamant, sumă care în total ar depăși 60 de milioane de lei.


"Această acțiune, cererea alocțtiilor de la 1 ianuarie 2020, plus daune morale și discriminare. Am fost contactat de un număr record de părinți, ne așteptam să mai intre și alții în cauză, dar eu zic că e record pentru România.


Colegii au făcut calcul pe daune, s-ar ridica la vreo 64 de milioane de lei", a declarat avocatul Florin Pascu, pentru Antena 3.


"Această obligativitate există din 1 ianuarie 2020, statul e obligat să plătească această sumă, este obligat să plătească din urmă. Dacă plătim taxe impozite, sănătate trebuie ca toată populația să primească asta, pe care le asigurăm noi din plata acesor taxe.


Guvernul are de unde să dea acești bani, 80 miliarde de lei, nimeni nu știe ce a făcut Cîțu cu acești bani. Este extrem de important pentru economia României, criza că banii aceștia să intre în circulatțe cu titlul de alocații, pensii. Economia Românei nu poate să revină decât prin consum", a spus Gheorghe Piperea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7132 secunde