X
X
Mai multe ştiri online:

Plângerea împotriva Guvernului pentru faptul că nu s-au dublat alocațiile este gata

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Plângerea împotriva Guvernului pentru faptul că nu s-au dublat alocațiile este gata și va fi depusă cel mai tarziu luni. Mai mult de 2.800 de părinți cer socoteala Guvernului în instanță, potrivit Antena3.


Mai mult, se cer 30.000 de lei daune pentru discriminare pentru fiecare reclamant, sumă care în total ar depăși 60 de milioane de lei.


"Această acțiune, cererea alocțtiilor de la 1 ianuarie 2020, plus daune morale și discriminare. Am fost contactat de un număr record de părinți, ne așteptam să mai intre și alții în cauză, dar eu zic că e record pentru România.


Colegii au făcut calcul pe daune, s-ar ridica la vreo 64 de milioane de lei", a declarat avocatul Florin Pascu, pentru Antena 3.


"Această obligativitate există din 1 ianuarie 2020, statul e obligat să plătească această sumă, este obligat să plătească din urmă. Dacă plătim taxe impozite, sănătate trebuie ca toată populația să primească asta, pe care le asigurăm noi din plata acesor taxe.


Guvernul are de unde să dea acești bani, 80 miliarde de lei, nimeni nu știe ce a făcut Cîțu cu acești bani. Este extrem de important pentru economia României, criza că banii aceștia să intre în circulatțe cu titlul de alocații, pensii. Economia Românei nu poate să revină decât prin consum", a spus Gheorghe Piperea.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3883 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3174 secunde