X
X
Mai multe ştiri online:

Plan de continuitate, activat la Instituția Prefectului – Județul Constanța

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Sursa Foto European Commission
Plan de continuitate, activat la Instituția Prefectului – Județul Constanța - 1-1594144385.jpg
 
Astăzi, în urma testării contacților direcți ai colegei care a fost confirmată cu prezența virusului SARS-CoV-2, toate rezultatele efectuate au fost negative, inclusiv cele ale prefectului și subprefecților județului Constanța.
 
În perioada următoare, activitatea Prefecturii Constanța se va desfășura prin activarea unui plan de continuitate, în care vor fi implicate toate departamentele din Instituția Prefectului. Prefectul județului, George-Sergiu NICULESCU, va coordona activitatea curentă de la domiciliu și va participa la ședințe în sistem videoconferință și teleconferință.
 
"Este necesar să avem continuitate, indiferent de situație, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât și colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziții, DSP Constanța fiind instituția care, în funcție de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiți să stăm acasă", a declarat George-Sergiu NICULESCU, prefectul județului Constanța.
 
Vă reamintim faptul că ieri, o angajată a Instituției Prefectului, care își desfășoară activitatea în cancelarie, a fost confirmată cu noul coronavirus. Starea generală a colegei noastre este bună, ea fiind asimptomatică.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17133 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2846 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2481 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4081 secunde