Plajă accesibilizată pentru persoanele cu dizabilități

361
Plajă accesibilizată pentru persoanele cu dizabilități - plajaterapeutica-1528472239.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Împreună pentru Viitor" Constanța deschide, sâmbătă, în Mamaia, plaja amenajată pentru persoane cu nevoi speciale. Funcțională de anul trecut din luna august, plaja a atras până la finalul sezonului estival, peste100 de turiști români cu nevoi speciale, din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Aceștia au beneficiat gratuit de cele trei scaune flotabile cu care pot intra în apa mării fără niciun fel de riscuri, de șezlonguri adaptate nevoilor lor și de toaletă adaptată. 


Ca o noutate, în acest sezon estival, Primăria Constanța a alocat patru locuri de parcare pentru persoanele cu nevoi speciale, chiar în fața plajei, și va face o trecere mai ușoară ca acces către plajă.


De asemenea, numărul de șezlonguri adaptate puse la dispoziție de către asociație va ajunge la 10. Scaunele flotabile vor fi oferite gratuit persoanelor cu nevoi speciale pe baza cărții de identitate, numai în zona plajei respective, la fel și șezlongurile speciale. La rândul său, însoțitorul beneficiază gratuit de un șezlong normal pus la dispoziție de Pupa Beach.


Plaja se află chiar la intrarea în stațiunea Mamaia, așa că puteți ajunge foarte ușor, cu autobuzul, să coborâți la stația Pescărie, care este la 50 de metri distanță de intrarea pe plajă, semnalizată printr-un banner suspendat. 


Pe toată perioada verii, voluntari ai asociației "Împreună pentru Viitor" Constanța vor fi prezenți, zilnic, între orele 9.00 și 18.00, pentru a ajuta persoanele cu nevoi speciale, cu informații sau cu ceea ce este nevoie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde