Piețele din Constanța, dezinfectate permanent

272

Articole de la același autor

O nouă acțiune de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiu, administrate de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța, a avut loc în cursul zilei de joi, 9 aprilie.



Spațiile au fost igienizate pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, Covid-19.


În această perioadă, piețele abundă de produse proaspete de sezon, de la producători locali. Cu un singur drum la piață, constănțenii se pot aproviziona cu cele necesare pentru a pregăti masa de Paști. Pe lângă carnea de miel, care se comercializează începând de astăzi până pe 18 aprilie în spații special amenajate din piețele Griviței și Tomis 3, de pe tarabe nu lipsesc verdețurile proaspete - mărar, pătrunjel, ceapă, usturoi verde, spanac, leurdă sau lobodă.


Constănțenii sunt rugați ca atunci când vin la piață să respecte recomandările autorităților, să desemneze o singură persoană din gospodărie care să facă aprovizionare și să își întocmească de acasă lista de cumpărături. În incinta piețelor, clienții sunt rugați să păstreze distanța socială recomandată de 1,5 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. Totodată, persoanele care nu au împlinit vârsta de 65 de ani sunt rugate să se deplaseze la piață în afara intervalului orar 11.00 – 13.00.
"Îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piață din zona de domiciliu, evitând astfel deplasările pe distanțe lungi", recomandă directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5109 secunde