Piețele din Constanța, dezinfectate permanent

244
Piețele din Constanța, dezinfectate permanent - raedpppiete-1584373989.jpg

Articole de la același autor

Pentru a spori siguranța clienților piețelor din municipiul Constanța și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, Covid-19, autoritățile locale au luat măsuri suplimentare de siguranță.

Astfel, angajații Regiei Autonome "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) au demarat o amplă campanie de dezinfecție în toate piețele agroalimentare administrate de instituție. "RAEDPP Constanța colaborează cu firme autorizate pentru aceste acțiuni. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului Covid-19. Astfel de acțiuni se vor desfășura zilnic. Oamenii vor fi în siguranță în piețele administrate de regie", a anunțat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

În același timp, toate piețele administrate de RAEDPP au fost dotate cu dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. În toate piețele au fost lipite afișe, pentru ca toți clienții să fie informați despre măsurile impuse de această situație. "Am discutat cu toți comercianții care operează în piețele noastre, au instrucțiuni foarte clare pentru a ști cum să acționeze în această perioadă", a precizat directorul RAEDPP Constanța.

În același timp, RAEDPP Constanța suspendă programul de lucru cu publicul până pe data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Totuși, în această perioadă, casieriile vor avea program normal de lucru. Pentru informații suplimentare, vă puteți Direcției administrare imobile, Direcției Juridice, Direcției Tehnice, Direcției Economice, la numărul de telefon 0241/580.523 sau la adresa de e-mail [email protected], sau Direcției piețe, târguri și oboare, la numărul de telefon 0241/520.574.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5485 secunde