Pieţarii din Constanţa, mutaţi în exterior. Se caută soluţii pentru funcţionarea pieţelor

658
Pieţarii din Constanţa, mutaţi în exterior. Se caută soluţii pentru funcţionarea pieţelor - pietarii-1604930557.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, pieţele agroalimentare din municipiul Constanţa mai funcţionează doar în spaţiile deschise.
Reprezentanţii Primăriei Constanţa au anunţat că se caută soluţii pentru ca activitatea să continue în spaţii exterioare, chiar şi atunci când condiţiile meteorologice se vor înrăutăţi.


În prezent, Piaţa Filipescu este deschisă. Piaţa Unirii a fost închisă, însă doi producători au fost relocaţi în spaţiul exterior. Piaţa Cireşica este închisă şi 11 producători au fost relocaţi în spaţiul exterior. Piaţa Tic Tac este, de asemenea, închisă, în timp ce Piaţa Brotăcei este deschisă. De asemenea, Piaţa Griviţei a fost deschisă după efectuarea lucrărilor de reamenajare. Piaţa Brick şi Piaţa Balada sunt închise.


În acelaşi timp, Piaţa Tomis II a fost închisă şi un producător a fost relocate în spaţiul exterior, iar, în Piaţa Tomis III, 25 de producători au fost relocaţi în exteriorul pieţei. Magazinele care funcţionau în incinta pieţei vor rămâne deschise în actualele locaţii cu respectarea normelor de protecţie sanitară. Piaţa Autogară Sud a fost, de asemenea, închisă şi un producător a fost mutat în exterior, iar, la Piaţa Km 4 – 5, alţi trei producători au fost relocaţi. În continuare, Piaţa CET, Piaţa Obor sunt închise.
Rămân deschise piaţa agroalimentară de pe varianta Constanţa – Ovidiu şi piaţa de pe strada I.L. Caragiale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7898 secunde