PEPCO a deschis al doilea magazin în Constanța, în Tomis Mall

1134

Articole de la același autor

Începând de ieri, retailerul polonez PEPCO este prezent și în centrul Con-stanței, în Tomis Mall. Acesta este cel de-al doilea magazin din municipiul Constanța.

Retailerul a închiriat o suprafață generoasă, de 490 mp, la etajul unu al centrului comercial, astfel încât constănțenii vor avea la îndemână o gamă foarte largă de articole de calitate la prețuri imbatabile.

"Deschiderea magazinului PEPCO în Tomis Mall face parte dintr-un plan elaborat pe termen lung de către managementul Tomis Mall de înnoire a chiriașilor centrului comercial. Ne bucurăm că retailerul PEPCO a ales locația noastră pentru a deschide cel de-al doilea magazin din Constanța", explică Irina Albu, directorul comercial al Tomis SA, proprietarul Tomis Mall.

PEPCO este cel mai mare retailer din Polonia de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării și produse pentru casă, cu peste 1.000 de magazine în cinci țări din Europa și peste 7.000 de angajați în toată lumea. PEPCO și-a început activitatea în Polonia în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați. În 2013, PEPCO și-a startat dezvoltarea internațională cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, iar în 2015 s-au deschis primele magazine în Ungaria și România, unde este prezent deja cu 93 de magazine deschise.

În magazinul PEPCO din Tomis Mall, veți găsi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, atât pentru adulți, cât și pentru copii, și accesorii de calitate cu cele mai mici prețuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4799 secunde