Pensionarii nu mai merg la tratament balnear. Ce se întâmplă cu seria în curs

Luni, 16 Martie 2020
334
Casa Națională de Pensii Publice a suspendat, începând de astăzi, activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear, iar perioada de tratament în curs pentru pensionarii înscriși a fost întreruptă cu trei zile mai devreme.

"În această perioadă, după suspendarea înscrierilor pensionarilor și persoanelor cu dizabilități pentru bilete de tratament în bazele gestionate de Casa Națională de Pensii Publice prin TBRCM, am fost de acord cu decizia întreruperii, cu trei zile înainte, a perioadei de tratament a seriei în curs. Doresc să nu punem sănătatea pensionarilor în situație de risc, mai ales dacă nu putem asigura condițiile de prevenție/distanță socială cerute de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Pensionarii reprezintă una dintre categoriile cele mai vulnerabile, în eventualitatea contractării virusului", a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina de Facebook.

Ea a justificat măsura prin faptul că unitățile de cazare nu pot oferi pensionarilor protecție adecvată față de răspândirea coronavirusului.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1211 secunde