Pensionarii constănțeni, așteptați cu dulciuri la Casa de Pensii

Marţi, 01 Octombrie 2019
192
Ziua de 1 Octombrie, desemnată din anul 1991 la initiativa ONU ca Zi Internațională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru toți, tineri și vârstnici deopotrivă. 


În toate societățile, persoanele de vârsta a treia au jucat și joacă un rol inestimabil, deschizând calea, ocrotind, călăuzind pași, picurând suflet și înțelepciune in mintile si inimile copiilor si nepoților.


De aceea, cu această ocazie, mai mult decât în oricare altă zi a anului, oferim respect concetățenilor nostri vârstnici pentru imensa lor contribuție în dezvoltarea societății din care facem parte cu toții, oameni cărora le suntem datori pentru tot ce ne-au oferit de-a lungul vieții lor și a căror experiență de viață este extrem de importantă întrucât ne ajută să înțelegem mult mai bine atât trecutul, cât și prezentul și în special viitorul.


Acum mai mult ca oricând, apreciind înțelepciunea cu care înfruntă vremurile, simțim nevoia să ne manifestăm solidaritatea și sentimentul de respect față de cei care au adăugat, după puterile lor, trepte pe scara devenirii noastre.
Cu aceasta ocazie, colectivul Casei Judetene de Pensii îi întâmpină astăzi pe toți cu felicitări și dulciuri, dorind astfel să-i asigure pe bunicii și părinții noștri că le că sunt alături.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3595 secunde