Pensionari, vă așteaptă noi bilete de tratament la Casa de Pensii!

256

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al Casei Județene de Pensii (CJP) Constanța, Kristina Mutiș a declarat că pentru cea de-a XVII- a serie de bilete de tratament din anul 2019, dintr-un total de 350, au rămas disponibile 180 de bilete de tratament. Acestea au ca dată de prezentare în stațiune 19, 20, 21 noiembrie și sunt valabile pentru următoarele locații: 1 Mai, Amara, Bala, Bușteni, Căciulata, Călimănești, Covasna, Govora, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Târgu Ocna, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei. 


Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Constanța, parter, ghișeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, trimitere de la medicul de familie (original și copie), copie act identitate  și talonul de pensie pe luna octombrie sau noiembrie, în original. 


Condițiile de obținere și plată a biletului rămân aceleași ca până acum, iar pensionarii trebuie să plătească jumătate din pensia brută pe care o primesc. Precizăm că în cazul asiguraților contribuția este de 50% din valoarea biletului, asta dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde