Pensionari, grăbiți-vă! Mai sunt bilete de tratament la stațiune

407
Pensionari, grăbiți-vă! Mai sunt bilete de tratament la stațiune - bilete1-1521386934.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, Casa Națională de Pensii Publice va asigura maximum 59.527 de locuri la tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii asigurate în unitățile de tratament balnear, iar diferența de locuri se va stabili în urma finalizării procedurii de achiziție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Județene de Pensii Constanța (CJP), Kristina Mutiș, numărul de locuri contractate va fi anunțat după finalizarea procedurilor de licitație publică.

CJP anunță că, pentru cea de-a treia serie de bilete de tratament din anul 2018, cu data de prezentare în stațiune 21 martie, dintr-un total de 64 de locuri, au rămas disponibile 40 de bilete de tratament. Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Constanța, parter, ghișeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, trimitere de la medicul de familie (original și copie), copie act identitate, talon de pensie pe luna februarie sau martie (original). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5091 secunde