Pensiile vor fi achitate până la data de 15 septembrie

228
Pensiile vor fi achitate până la data de 15 septembrie - pensiisursabusinessinsider-1598799226.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru persoanele vârstnice. Casa Națională de Pensii Publice își informează beneficiarii că operațiunile referitoare la achitarea drepturilor de pensie pentru luna septembrie 2020 au fost încheiate.

Ca urmare, documentele de plată/informare a plății pensiei au fost expediate către Compania Națională Poșta Română SA și au fost finalizate toate celelalte operațiuni care implică plata pensiilor și a celorlalte drepturi de asigurări sociale în luna septembrie.

Așadar, în luna septembrie, calendarul de plată va fi respectat. Pe scurt, cei care își primeau banii prin poștă, vor intra în posesia acestora până la data de 15 ale lunii.

Pentru pensionarii avizați (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghișeele poștale, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. În ceea ce privește plățile restante, acestea se vor face în perioada 11 – 15, la domiciliul beneficiarilor. În altă ordine de idei, precizăm că începând cu 1 septembrie valoarea punctului de pensie este de 1.442 lei, indemnizația socială pentru pensionari este de 800 lei, iar indemnizația pentru însoțitor, în cazul pensionarilor de invaliditate gradul I, este de 1.154 lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6768 secunde