Pasionații de mașini, așteptați la festivalul auto de la Mangalia

417
Orașul Mangalia va găzdui, în perioada 29 aprilie - 1 mai, festivalul auto "1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017". Evenimentul va avea loc în parcarea din Portul Turistic din localitate și va încânta publicul cu o expoziție de tuning auto și moto, concurs car audio, demonstrații de drift și burnout, precum și diferite tombole și concursuri pentru participanți și spectatori. 


Festivalul va începe, sâmbătă, cu o paradă a mașinilor și motocicletelor participante, care va avea startul în Portul Turistic, la orele 11.00. Manifestările vor fi deschise de sâmbătă până dumi-nică, între orele 10.00 - 23.00, iar luni, între orele 10.00 - 16.00. 


Premierea câștigătorilor va avea loc în cursul zilei de luni, 1 mai, începând cu orele 13.00. În cadrul competiției, vor fi jurizate următoarele categorii: Best Car Of The Show, Best Import Exterior, Best Custom Exterior, Best Autohtona, Best Interior, Best Rims, Best Oldtimer, Best Youngtimer, Best Club Display, Best Rat Look, Best AirRide, Best Static fitment, Best AirRide fitment, Best Airbrush, Best Paint, Best DemoCar, Best OEM++, Best Engine, Best Trunk setup, Best JDM, Best Engine Bay, Best Exotic. De asemenea, va exista o categorie specială pentru mărcile VW și BMW. 


În cadrul expoziției de tuning auto-moto, pasionații de tuning auto, cluburi sportive și firme de tuning din toată țara își vor prezenta mașinile modificate. În această categorie de expozanți se înscriu mașinile cu modificări la exterior, la interior, la partea mecanică sau la toate acestea. 


La Campionatul Național de Car Audio vor fi prezentate mașini cu investiții ce depășesc 25.000 euro doar în sistemul de sunet, capabile de performanțe audio extreme. 


Devenit deja un festival cu tradiție, "1 Mai Tuning Fest" reunește în fiecare an cele mai interesante proiecte de tuning și car audio, iar firme din domeniul auto/tuning vor avea, la rândul lor, mai multe standuri de prezentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2951 secunde