Pasajul subteran din zona Gării Constanţa a intrat în reabilitare

Luni, 05 Aprilie 2021, 19:57
412
Infrastructura pietonală și rutieră din zona Delfinariu se află în plin proces de modernizare. Echipele societăţii autorităţilor locale intervin, săptămâna aceasta, cu utilaje de asfaltare pe strada Răchitași, pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, dar şi pe alte artere din zonă.

Simultan cu intervențiile asupra zonei carosabile, continuă lucrările de reamenajare a trotuarelor pe strada Unirii, între bulevardul Mamaia și strada Zorelelor, pe strada Chiliei, pe străzile Grozești, Onești și Dragoslavele, porțiunile delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Griviței, secțiunea de drum cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Jupiter.

Conform graficului de lucru, în parcarea situată pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111 se va executa cea de-a doua etapă a procesului de asfaltare. Se va așterne stratul de uzură care conferă rezistență și durabilitate mixturii asfaltice.

De asemenea, în această săptămână se reiau lucrările de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan, după ce o porțiune a amplasamentului a fost dată în folosință. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi recondiționată prin așternerea a două straturi de asfalt. Procesul se asfaltare se va extinde și în parcarea cuprinsă între aleile Lotca și Licurici, unde se amenajează zone destinate circulației pietonilor.Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de consolidare a terenului în parcarea din Tomis III, situată între blocurile O1 și O2.

De asemenea, pasajul subteran de la Gară intră din această săptămână în reabilitare. „Inițial se vor efectua lucrări de igienizare urmând să fie aplicate măsuri de refacere a tencuielii pentru a preveni deteriorarea pereților”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.Pagina a fost generata in 0.3251 secunde