Parcare cu peste 400 de locuri, amenajată în cartierul Tomis Nord

480
Parcare cu peste 400 de locuri, amenajată în cartierul Tomis Nord - parcare-1618929769.jpg

Articole de la același autor

Terenul viran din zona Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanţa a fost transformat în parcare rezidențială modernă, cu o capacitate de 278 de locuri. Alte 129 de locuri de parcare au fost amenajate în zona blocurilor K4, K10, K16 și pe aleile adiacente. Locuitorii din zonă pot depune cereri pentru rezervarea unui loc de parcare. Este vorba despre 407 de locuri de parcare, dintre care şase sunt rezervate persoanelor cu dizabilități.

Primăria municipiului Constanța a finalizat lucrările de asfaltare și aplicare a marcajelor rutiere pe toată suprafața carosabilă, fiind amenajate locuri atât pentru autoturisme cât și pentru motociclete.

„Amintim faptul că o porțiune a parcării a fost dată în folosință la sfârșitul anului trecut. Lucrările au fost reluate în luna martie, atunci când condițiile meteo au fost favorabile intervențiilor.

Amenajarea parcării a presupus lucrări complexe de drumuri. S-a refăcut fundația terenului în vederea turnării asfaltului iar carosabilul a fost îmbrăcat în două straturi de asfalt, binder și strat de uzură pentru a avea o rezistență crescută la condițiile de trafic rutier. Au fost create zone destinate circulației pietonilor care au fost delimitate de partea carosabilă prin borduri iar suprafața pietonală a fost recondiționată cu asfalt. Aleile dintre blocuri au fost modernizate, prin reabilitarea carosabilului și a trotuarelor”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7786 secunde