Până când pot fi raportate consumurile de energie termică

240
Până când  pot fi raportate consumurile  de energie termică - radet-1523384103.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari mai au la dispoziție doar două zile pentru ridicarea proceselor verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii martie.

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET), acestea mai pot fi duse astăzi, 11 aprilie, între orele 8.00 - 18.00, și mâine, 12 aprilie, între orele 8.00 - 18.00.

Reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET, în intervalul orar 8.00 - 16.30.

Aceștia au precizat că, în borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii trecute este vineri, 13 aprilie, ora 14.00.

Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii martie 2018 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Cei care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii martie se pot adresa Centrului de Informare Cetățeni al Primăriei Constanța, din strada Ecaterina Varga nr. 25-27. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Februarie 2018
Stire din Social : RADET începe citirea contoarelor
Pagina a fost generata in 0.3605 secunde