Organizatorii Neversea lămuresc situația. Ce se întâmplă, până la urmă, cu mult așteptatul festival de la Constanța

6746
2
Organizatorii Neversea lămuresc situația. Ce se întâmplă, până la urmă, cu mult așteptatul festival de la Constanța - neversea-1497444004.jpg
Festivalul Neversea se va desfășura pe plajă și nu în altă locație din Constanța. Cel puțin asta susțin la acest moment organizatorii: "Neversea se va ține în perioada 7 - 9 iulie 2017 pe plajă, în Constanța, exact așa cum a fost comunicat. Nu există nici un impediment în organizarea evenimentului!"


Iată ce transmit aceștia: "În urma unor informații eronate apărute în unele publicații cu privire la organizarea festivalului Neversea, pe plaja din Constanța, organizatorii festivalului doresc să asigure publicul CĂ NU EXISTĂ NICI UN MOTIV DE ÎNGRIJORARE privind organizarea festivalului în perioada și locatia comunicată! În baza protocolului de parteneriat semnat între organizatorii Neversea și Primăria municipiului Constanța, Primăria Constanța și-a asumat responsabilitatea de a obține avizele necesare bunei desfășurări a evenimentului, asigurând că toate avizele vor fi obținute, în termenele legale, astfel încât evenimentul să fie un real succes încă de la prima ediție. În plus, organizatorii festivalului, au demarat la rândul lor toate procedurile de avizare, încă din luna martie a acestui an".


Astfel, potrivit reprezentanților Neversea, solicitarea către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a fost depusă încă din 29 martie 2017. "Ca urmare a solicitării emise, instituția mai sus amintită ne-a transmis răspunsul sau pe data de 03.04.2017 (documentul transmis de către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral are NR: 5224/O.A./03.04.2017), prin care ne-au informat asupra documentelor necesare și a procedurilor de îndeplinit pentru obținerea tuturor avizelor. Astfel, dorim să vă asigurăm că s-au purtat toate discuțiile necesare cu autoritățile competente și că nu există nici un impediment cu privire la autorizarea evenimentului. Nu există nici un motiv de îngrijorare în privința organizării evenimentului Neversea, acesta va avea loc în perioada 7, 8, 9 iulie 2017, în locația comunicată. Din păcate, am trecut prin situații similare și la prima ediție a festivalului Untold, când s-a încercat o discreditare a evenimentului, lansându-se diverse zvonuri nefondate, dar, după cum știți, festivalul a fost un real succes, ba mai mult a și câștigat titlul de Cel mai bun festival din Europa încă de la prima ediție. Anul 2017 va rămâne în istorie cu prima ediție a celui mai mare festival organizat pe litoralul românesc, Neversea", explică Edy Chereji, director Marketing și Comunicare Neversea.


Comentează știrea

Ady D.
14 iunie 2017
NverSea nu mai mintiti

Ieri ABADL inca nu daduse autorizatia... si nici nu o sa obtineti pt ca este ilegal sa organizati activitati comerciale pe plaja care a fost reabilitata cu fonduri europene. Cei de la ABADL vor trebui sa se pregateasca de dosare penale daca se va ajunge la asta! Si daca autorizatiile pe care le dau aduc riscuri de returnare a fondurilor europene...

Boc
14 iunie 2017
Papari are dreptate

Se poate organiza pe plaja.asa cum a spus si papari george. Doar calomii si oftica celir care nu vor sa ne lase sa ne dezvoltam noi tinerii in orasul asta plin de machidoni si tigani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.568 secunde