Orban: Regula intrării în izolare pentru cetățenii care se întorc în România va fi menținută până la 15 iunie

219
Orban: Regula intrării în izolare pentru cetățenii care se întorc în România va fi menținută până la 15 iunie - coronavirusquarantineconsumerpur-1590683386.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că regula intrării în izolare pentru cetățenii care se întorc în România din alte state va fi menținută până la 15 iunie, excepție făcând cei care revin din state în care nu există nivel de răspândire care să impună intrarea în izolare, conform Agerpres.


"Până la data de 15 iunie (...), toți cei care se întorc din țări care sunt, conform evaluărilor INSP, cu un nivel ridicat de răspândire a virusului, trebuie să intre în izolare 14 zile, izolare la domiciliu, carantinarea se va face numai la cerere. Această regulă rămâne până la data de 15 iunie. Sigur că dacă ei pleacă în țări în care nu există nivel de răspândire care să impună intrarea în izolare la întoarcere, atunci nu trebuie să se izoleze. Și astăzi, de exemplu, vin 16.000 de cetățeni care intră în România, din care cetățeni români probabil sunt 11.000 -13.000 de cetățeni, doar aproximativ jumătate dintre ei sau puțin peste jumătate intră în izolare la domiciliu, iar ceilalți vin din destinații pentru care nu este necesară izolarea la domiciliu", a declarat Ludovic Orban la finalul vizitei efectuate la Centrul Tehnic de la Titu, județul Dâmbovița.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7745 secunde