ONG-urile din Constanța, invitate să se înscrie în registrul primăriei

215
ONG-urile din Constanța, invitate să se înscrie în registrul primăriei - cumselucreazaintrunong-1461321771.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale fac apel la asociațiile și fundațiile din municipiul Constanța de a se înscrie într-un registru deschis la primăria Constanța, scopul acestei acțiuni fiind intenția de o colaborare reciprocă pe viitor. 


"În scopul unei bune colaborări între Primăria Municipiului Constanța și societatea civilă, lansăm invitația către asociațiile și fundațiile din municipiul Constanța, precum și către cele care desfășoară activități pe raza administrativ-teritorială a acestuia de a se înscrie în Registrul asociațiilor și fundațiilor constituit la nivelul autorității locale", au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


Înscrierea se poate face personal, la Centrul de Informare Cetățeni din incinta City Park Mall, la biroul 5 și 6. În cadrul procedurii, sunt necesare următoarele documente: solicitare de înscriere (nu se folosește un formular tip); copie act constitutiv al asociației sau fundației; copie statut asociație sau fundație; copie hotărâre judecătorească de înființare a asociației sau fundației.


Înscrierea în Registrul ONG se poate face și on-line, pe e-mail [email protected], în atenția Luminiței Lare, prin scanarea și transmiterea documentelor menționate mai sus. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2361 secunde