Oferte generoase de muncă: 3.200 euro salariu pentru ingineri, în Germania

2823
Oferte generoase de muncă:  3.200 euro salariu pentru ingineri,  în Germania - joburieures-1484674024.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția constănțenilor un număr-record de locuri de muncă peste hotare (824), prin rețeaua Eures.

Cei interesați să lucreze în Belgia ca electricieni vor primi 11 euro pe oră, în timp ce un tehnician poduri rulante va încasa 16 euro pe oră. În cazul persoanelor care aleg să plece ca și culegători de căpșuni în Danemarca, aici, plata muncii se face în funcție de cantitatea recoltată. În această țară, se plătește echivalentul în coroane daneze a aproximativ un euro pe kilogram, plus 6,75% spor de muncă grea, dar și 12,5% bani de vacanță.

Venituri mai mici vor încasa lucrătorii hotelieri din Franța - 9,67 euro pe oră. În Germania, un operator stivuitor va primi un salariu de 1.500 euro pe lună, iar un inginer construcții civile va încasa un venit minim de 3.200 euro pe lună, în funcție de experiența profesională și de performanță, conform contractului colectiv de muncă în domeniu.

Dulgherii, în schimb, vor primi 19 euro pe oră pentru munca prestată, iar bucătarii - 2.922 euro pe lună. Italienii caută infirmieri, cărora le oferă un salariu de 8 lire pe oră și asistenți medicali, cărora sunt dispuși să le dea până la 28.462 euro pe an.

Culegătorii de zmeură sunt căutați și în Portugalia, unde salariul de bază lunar este de 530 euro. Apoi, în Slovacia nu este solicitată cunoașterea unei limbi străine, ca în alte țări, dar salariul, pentru un operator de producție, spre exemplu, nu depășește suma de 680 de euro lunar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3991 secunde