Oferte de muncă în străinătate: șoferii de autobuz, la mare căutare

268
1
Oferte de muncă în străinătate:  șoferii de autobuz, la mare căutare - joburieures-1487783135.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei Eures, un număr de 1.129 locuri de muncă peste hotare. Astfel, constănțenii interesați să lucreze în străinătate au la dispoziție o multitudine de posturi.

Cele mai multe oferte, însă, sunt în Malta (300), unde se caută șoferi de autobuz, în Italia (220 locuri de muncă), disponibile pentru infir-mieri, asistenți medicali generaliști. Pentru cei care aleg ca destinație Danemarca, aici angajatorii au nevoie de culegători de mazăre, culegători de căpșuni, iar cei care optează pentru Marea Britanie, persoanele interesate putând lucra ca îngrijitori persoane la domiciliu, dar și ca lucrători în abator sau dulgheri.

Mai departe, Germania scoate la concurs peste o sută de locuri de muncă pentru ospătari, bucătari, ingineri software sisteme integrate, strungari, etc. Și Cehia vine în întâmpinarea celor dornici să lucreze cu joburi pentru șlefuitori, pilitori, electricieni sau mecanici auto. Mai săraci în oferte sunt irlandezii, ei oferindu-le celor aflați în căutarea unui loc de muncă doar 25 de oferte, ca tranșatori carne, operatori mașini de frezat etc. 

Comentează știrea

costica
23 februarie 2017
Lucrezi în timpul liber!

Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Social : Vrei să te angajezi? Acum ai șansa
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Social : Vrei să te angajezi? Acum ai șansa
Pagina a fost generata in 0.4523 secunde