Obiectiv: să ieșim la pensie cu sănătate maximă!

298
Obiectiv: să ieșim la pensie cu sănătate maximă! - itm-1476974045.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24-28 octombrie, se va desfășura campania europeană "Locuri de muncă sigure și sănătoase pentru toate vârstele".

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, campania pune accent pe promovarea practicilor de muncă sănătoase în rândul tinerilor, dar și pe crearea unor condiții de muncă adecvate, care conferă durabilitate vieții profesionale și asigurarea îmbătrânirii în condiții bune de sănătate.

În acest sens, Inspecția Muncii și-a asumat deja un rol pro activ pe durata campaniei și se implică prin acțiuni de informare, mese rotunde și seminarii în promovarea obiectivelor acesteia, acțiuni care vor fi desfășurate și de ITM Constanța. În plus, în data de 28 octombrie, începând cu ora 10.00, în parteneriat cu Centrul Enterprise Europe Constanța din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, va avea loc seminarul cu tema "Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele".

"În prezent, derulăm la nivel național o serie de seminarii și întâlniri sub semnul Săptămânii Europene dedicate securității și sănătății în muncă. Eforturile noastre sunt orientate în sensul promovării îmbătrânirii sănătoase și a muncii durabile. Ceea ce ne dorim este ca angajații să poată ieși la pensie sănătoși și integri. Ne propunem prin acțiunile noastre să conștientizăm angajatorii că este important să asigure condiții de muncă sigure și sănătoase pentru angajații de orice vârstă și că este mai profitabil să investești în siguranța locului de muncă decât să suporți pierderile cauzate de accidentele de muncă", a declarat inspectorul general de stat Danteș Nicolae Bratu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde