O zonă din Constanţa, fără curent electric

Miercuri, 24 Martie 2021, 20:10
252
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Cu toate acestea, mai multe întreruperi sunt realizate, săptămâna aceasta, pentru a fi efectuate lucrări de întreţinere a reţelei. Joi, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Primăverii, Farului, Limanului, Alba Iulia, Elena Cuza, Valului, Mitropolit Dosoftei, Enăchiţă Văcărescu, Sergent Nicolae Grindeanu şi cei din blocurile A1, A2, E6 şi L3.

În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în localitatea Cumpăna, zona H2, H3, pe străzile Berzei, Monumentului, Izvorului, Dorului, Pescăruşului, Pelicanului, Arcului, Egretei, Brotăcei şi Banu Mărăcine, precum şi în localitatea Dorobanţu, pe străzile Mihail Sadoveanu, Fagului, Viilor, Liliacului, Nicolae Bălcescu, Verde, Macului, Aurel Vlaicu, Steagului, General Dumitrescu, Aviatorului, Canalului şi Plopilor, şi în localitatea Rasova.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se lucrează în localitatea Lazu, la Pompele RAJA – zona bifurcaţie Cumpăna, DN 39, între orele 9.00 şi localitatea Negru Vodă, pe străzile Mangaliei, Silozului, Gladiolelor şi Triunghiului, iar, între orele 8.30 şi 16.30, se va opri curentul în localitatea Esechioi. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2353 secunde