O zonă din centrul Constanţei, reconfigurată total

265
O zonă din centrul Constanţei, reconfigurată total - ozonadincentrul-1636903091.jpg

Articole de la același autor

Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand a fost reorganizată pentru a le oferi cetățenilor accesibilitate și mobilitate. Lucrările edilitare desfășurate de echipele Confort Urban au schimbat aspectul spațiului urban.

„Pe aleea Lupeni carosabilul a fost recondiționat pe o suprafață de 5.454 metri pătraţi. Au fost construite alei pietonale și s-au reabilitat trotuarele și căile de acces către blocuri pe o suprafață de peste 1.000 mp. S-au montat 380 metri liniari de bordură 20x25 cm și 1153 metri liniari de bordură 10x15 cm”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

De asemenea, aleile pietonale aferente locului de joacă au fost reamenajate cu dale. Zonele cu spațiu verde au fost extinse, iar numărul de locuri de parcare a fost suplimentat, fiind disponibile aproximativ 100 locuri.

„Lucrările au avut loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă. Programul de investiții în trama stradală acoperă toate zonele rezidențiale. Se intervine pe străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare”, mai spune reprezentantul Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3452 secunde