O parte din zona peninsulară din Constanța, fără curent electric

Luni, 03 August 2020
132
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 9.00 și 15.00, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe strada Ecaterina Varga, parțial, numerele cuprinse între 2 și 16, cei de pe strada Mircea cel Bătrân, numerele cuprinse între 21 și 36, cei de pe străzile Vântului, Poștei, Vasile Alecsandri, dr. Aristide Karatzali, Consulatul Greciei, Biserica Greacă, Teatrul de Păpuși "Elpis".

În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Oborului, Primăverii, Dispensarului, Mihai Eminescu, Mare, Medgidiei, Florilor, Gării, Carol I și Tudor Arghezi, între orele 9.30 și 13.30, la Ferma Piscicolă Bugeac, iar, între orele 10.00 și 18.00, în orașul Ovidiu, pe străzile Dacia și Romană.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3022 secunde