O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric

Joi, 15 Octombrie 2020, 20:17
80
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 173A, precum şi cei din staţiunea Mamaia – hotelurile Doina, Delta, Meridian, Sulina, Agapi, Solea Beach, Milano Blue, Golden Palace, Aurora, Dunărea, Neptun, precum şi agenţii comerciali din zona promenadei.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe străzile Mehmet Nyazi, Ibrahim Themo, Călugăreni, Dorobanţi, Călăraşi, Vasile Alecsandri şi Ecaterina Teodoroiu. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va opri curentul în localitatea Mihai Viteazu, iar, între orele 8.00 şi 16.00, în localitatea Făurei.Pagina a fost generata in 0.3127 secunde