O parte din localitatea Eforie Sud, fără curent electric

Marţi, 14 Iulie 2020
124
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În orașul Eforie Sud, între orele 9.00 și 12.00, sunt afectați consumatorii de pe străzile Faleză, Dezrobirii, Ștefan cel Mare, Doctor Cantacuzino, Negru Vodă și agenții economici din zonă.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Ciobanu, pe străzile Primăverii, Eroilor, Alexandru Ioan Cuza, Traian, Lalelelor și Avram Iancu, precum și în localitatea Dulcești, pe străzile Emil Botta, Mihail Sadoveanu, Luca Demetrius, Ștefan Lucian, Ion Băieșu. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3801 secunde