O parte din cartierul Faleză Nord, fără curent electric

Luni, 02 Noiembrie 2020
59
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiţii.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în condiţii normale. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 12.30, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Pescarilor, blocurile A1, A2, A3, blocurile B1, B2, cei de pe strada Unirii – blocurile C1, C2, D, iar, între orele 8.30 şi 1530, cei de pe Şoseaua Mangaliei şi strada Salciilor.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe strada Plopilor, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în oraşul Năvodari, pe aleea Victoriei, zona de promenadă, cu tronsonul delimitat de aleea Victoriei şi strada D8, Tabăra Năvodari (parţial), în staţiunea Neptun, blocul Paralela 45, şi vilele Vişinul, Cireşul, Nucul, Alunul, Mărul, Părul, Piersicul, restaurantele Doina şi Bâlea – strada Plopilor. De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se va lucra în localitatea Rasova, pe strada George Coşbuc. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3206 secunde