X
X
Mai multe ştiri online:

O nouă zi de foc, cu aer tropical peste România

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: cotidianul.md
O nouă zi de foc, cu aer tropical peste România - canicula-1596870823.jpg
Va fi o zi de foc astăzi, caniculară, mai exact cu temperaturi de 38 de grade la umbră, dar și vânt puternic, în unele zone ale țării. Tot pentru azi sunt prognozate și ploi, însă de scurtă durată.


Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare Cod galben de caniculă, valabilă până sâmbătă, 8 august, ora 21:00.


Astfel, până diseară, pe arii extinse în regiunile sudice și estice vremea va fi caniculară, se vor înregistra temperaturi maxime de 35-38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități. 


În jumătatea de sud a țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în jurul a 55 km/h.


Și în Dobrogea, sudul Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei și local în Oltenia, nopțile vor fi tropicale, cu temperaturi minime ce nu vor coborî sub 20 de grade.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31424 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3784 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1388 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.43 secunde