O nouă televiziune în România. Cine sunt acționarii

553
1
O nouă televiziune în România. Cine sunt acționarii - watchingtv012-1424244080.jpg

Articole recomandate

CNA a analizat, azi, o solicitare a societății Pagina Ciudatului SRL de acordare a unei licențe pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a televiziunii de știri NCN Cluj-Napoca.

Asociații societății Pagina Ciudatului SRL sunt jurnaliștii Liviu Alexa (99%) și Elza Almasi (1%).

În ședință, Liviu Alexa i-a rugat pe membrii Consiliului să-i dea o șansă să lanseze o televiziune de știri locală la Cluj-Napoca, unde nu mai există un astfel de post.

"(La Cluj, n.r.) nu există un public informat despre ce se întâmplă în societate, iar absența unei televiziuni de știri corecte, dinamice, face ca această comunitate să fie dezbinată (...) Programul pe care noi îl propunem pare la prima vedere unul modest (șase ore de program în direct și 18 ore de programe în reluare, n.r.). Este ceea ce eu pot să susțin ca manager că pot să duc până la capăt", a spus Liviu Alexa.

Comentează știrea

adi
18 februarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.074 secunde