O nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Ștefăniță Vodă

275
O nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Ștefăniță Vodă - lucraristradastefanitavoda3-1587638286.jpg

Articole de la același autor



Primăria municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să construiască noi locuri de parcare pe terenurile virane.


O nouă parcare rezidențială este în curs de amenajare pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare" din Constanța. Echipele administratorului drumului public lucrează în aceste zile la pregătirea terenului care urmează să fie asfaltat. Se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor.


Concomitent, se construiește bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44. Pentru pregătirea suprafeței ce urmează a fi amenajată, Serviciul Gestionare Spații Verzi și Serviciul Igienă Publică au început astăzi salubrizarea și igienizarea spațiului. Mai precis, s-a cosit iarba, se toaletează copacii și se taie lăstarii răsăriți aleatoriu. 


Perimetral vor fi păstrați arborii decorativi, care vor înfrumuseța zona, urmând ca spațiile verzi nou create să fie puse în valoare și întreținute.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7072 secunde