O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor din municipiul Constanţa

454
2
O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor din municipiul Constanţa - sterilizare2-1641558733.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta va demara o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor, derulată de către Asociaţia „Animal Society”, cu sprijinul Primăriei Constanţa. Unde? La biobaza de pe strada Vârful cu dor nr. 5.

„Reîncepem anul în forță și cu forțe proaspete, cu aproape o lună întreagă de sterilizări gratuite la Constanța. Îi invităm pe toți constănțenii să ia parte la acest efort comun pentru animale, dar și pentru întreaga lor comunitate, prin programări la sterilizat. Vă reamintim că sterilizările cât mai susținute, dublate de campanii de adopții și de educare (mai ales anti-abandon), sunt calea către viitorul la care visăm cu toții, indiferent cât de mult ne plac animalele: unul în care niciun câine nu va mai fi pe străzi și, pe cât posibil, toți cei care sunt astăzi își vor găsi o casă și o familie”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei „Animal Society”. Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0754.208.630. de precizat că pe lângă sterilizarea propriu-zisă (însoțită de obicei și de vaccinarea și microciparea câinilor), echipa mai desfășoară, alături de autoritățile locale, campanii în care membrii comunităților sunt încurajați să fie responsabili, să nu-și mai abandoneze animalele și să le trateze cu respect, dar și să respecte legea care obligă populaţia să îşi sterilizeze câinii. 

Comentează știrea

Popa Mircea
7 ianuarie 2022
cum ii mai prostim pe romani

Praf in ochii constantenilor... intai , adunatihaitele din oras si eutanasiatii caci sunt mult prea multi si abia dupa ce reduceti simtitor nr lor, e valabila sterilizarea. Conteaza oamenii sau animalele?

nicolae
7 ianuarie 2022
parere

Cabinetul de ochelari criveanu optic ar trebui inchis, nu se elibereaza chitante si ochelari de proasta calitate, https://citymaps.ro/optica/constanta/cabinet-oftalmologic-criveanu-/ --pareri si de la alti clienti nemultumiti, poate fi o inselatorie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde