O nouă avertizare meteo de ploi și grindină! Iată harta zonelor afectate

1655
O nouă avertizare meteo de ploi și grindină! Iată harta zonelor afectate - codgalbendeploitorentiale1-1557991912.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torențiale, vijelii și grindină, valabilă în cea mai mare parte a țării de joi, ora 10.00, până duminică, ora 10.00. De asemenea, până vineri dimineață, 12 județe vor fi sub cod galben de ploi, vijelii și grindină.


Începând de joi, ora 10.00, până duminică, ora 10.00, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

De asemenea, ANM a emis și o avertizare cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, valabilă de joi, ora 12.00, până vineri la ora 6.00, care vizează județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Brașov, Olt, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu.

În județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și zona de munte a județelor Prahova, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5032 secunde