O noapte caldă, la Argo Pub, de Valentine’s Day

514

Articole de la același autor

Tinerii îndrăgostiți din Constanța care au dorit să petreacă o noapte caldă, într-o atmosferă specială, alături de artiștii

de la Bere Gratis, au ales să sărbătorească în Argo Pub, cel mai nou local din oraș, inaugurat sâmbătă seara, în prezența a zeci de cupluri și a gazdelor primitoare.

Într-o atmosferă relaxantă, cu muzică de calitate și bună dispoziție, s-a inaugurat, sâmbătă, Argo Pub, locul prietenos al constănțenilor dezinvolți și liberi, care vor să se bucure de spectacole live diversificate, piese de teatru, reprezentații instrumental-muzicale și să guste cele mai bune cocktailuri.

Argo Pub promite a fi altceva în peisajul distracției de la malul mării și își propune să le ofere oamenilor o experiență unică și originală. Spațiul generos, decorul și luminile, muzica bună, servirea impecabilă și artiștii de la Bere Gratis au reprezentat ingredientele unei seri de neuitat, iar acest lucru a reieșit din cuvintele de laudă ale celor care au luat parte la eveniment.

"Excelentă atmosferă, muzică superbă și gazde minunate", a transmis o constănțeancă. "Cel mai tare pub din Constanța și cea mai tare muzică", a transmis alt constănțean.

Noutățile pe care le aduce Argo Pub

Printre noutățile pe care le aduce Argo Pub se numără și conceptul de after work party, o modalitate prin care constănțenii pot ieși din monotonie și se pot relaxa, de luni până joi, între orele 17 și 21, alături de prieteni. Serile de week-end sunt rezervate tinerilor dornici de distracție, care vor avea parte de concerte live, stand-up comedy și teatru.

"Argo Pub este locul în care muzica rock, pop și dance trăiesc în armonie. Suntem spațiul destinat spiritelor veșnic tinere ce doresc o nouă alternativă. Diversitatea este principala noastră motivație. Situat în una din locațiile deja binecunoscute constănțenilor, Argo Pub introduce pe piața distracției de la malul mării un nou concept de party de inspirație internațională - after work party. Terminarea programului de lucru la ora 17 poate fi considerată o actualitate de lux. Toate acele întâlniri care parcă nu se mai termină, stresul, rutina, termenele limită reprezintă momente prin care trecem zilnic. De luni până joi, de la orele 17-21, ia-ți colegii și vino să te relaxezi și să socializezi. Serile de week-end se vor adresa spiritelor mereu tinere, astfel că, de joi până duminică, îți vei lua porția de bună dispoziție la concertele noastre live, unde vor fi invitate cele mai în vogă live-banduri, trupe de stand-up comedy și teatru. În compania DJ-ului nostru rezident, spiritul tău va redescoperi tinerețea și libertatea muzicii, pe cele mai cunoscute ritmuri de pop-rock și dance", a precizat Bianca Diana Casiade, administratorul Argo Pub.

v v v

Dacă în seara inaugurării, trupa Bere Gratis a încins atmosfera de sărbătoare, duminică, Andrei Ciobanu, realizatorul matinalului de la Kiss FM și membru al grupului "Sector 7", a susținut un show inedit de stand-up comedy.

Constănțenii sunt așteptați la Argo Pub, pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 105. Informații și rezervări la numărul de telefon: 0722-999.082 sau pe pagina de Facebook a localului: www.facebook.com/ ArgoPub. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Anti Valentine's Day", la Doors
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTOR Concurs CINĂ ROMANTICĂ!
Pagina a fost generata in 2.0061 secunde