O mică victorie! Nu vom avea șosea, sperăm nici gunoaie. Armata ridică un gard în cartierul Baba Novac

1736
3
O mică victorie! Nu vom avea șosea, sperăm nici gunoaie. Armata ridică un gard în cartierul Baba Novac - baba1-1510925310.jpg

Articole de la același autor

Seria articolelor publicate de "Cuget Liber", despre situația din cartierul Baba Novac/Anadalchioi, unde Primăria Constanța intenționa să realizeze proiectul străzii Prelungirea Delavrancea, arteră care urma să tranziteze un teren aflat în proprietatea Armatei, nu a rămas fără ecou. Din păcate, noutățile nu sunt tocmai cele așteptate de miile de locuitori din cartier. 


Radu Vânturache, arhitectul șef al Constanței, a anunțat, astăzi, în dezbaterea publică organizată în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ, că pe adresa Primăriei Constanța a sosit o adresă din partea Armatei, care informează că terenul ce îi aparține și care ar fi urmat să fie tranzitat de strada Prelungirea Delavrancei va fi împrejmuit. 


"Armata ne anunță că urmează să ridice acolo un gard. La rândul nostru, și noi am trimis o adresă, prin care solicităm să nu înceapă lucrările, pentru că administrația publică are în vedere elaborarea unui PUZ", a spus Vânturache. 


Arhitectul șef a precizat însă că demersul Primăriei Constanța ar putea fi inutil, pentru că "ei intră sub incidența unei legi speciale, iar primăria nu-i poate împiedica să ridice acest gard" și nu le poate impune să cedeze terenul. 


XXX 


Așadar, așa cum anticipam, Armata nu va ceda din teren și nu va permite realizarea acestui proiect benefic comunității locale. 
Constănțenii care locuiesc în zonă au venit cu fel de fel de propuneri: să se amenajeze un parc, să se construiască locuințe pentru militari, să se facă ceva, în speranța că vor scăpa de munții de gunoaie și de personajele dubioase care mișună prin zonă. 


Iată că Armata a găsit soluția: să ridice un gard! Dacă este sau nu soluția optimă, e la aprecierea fiecărui cetățean…


Comentează știrea

Sindbad
17 noiembrie 2017
Paiul

Realizarea cartierului HC a fost benefică comunității locale?

borat
21 noiembrie 2017
hmm

Ma bine asa.. Voi construiti alte blocuri si biserici Terminati Podul de la Cora si aveti unde sa faceti sosele

Cetatean
21 noiembrie 2017
Da

Imprejmuirea de catre proprietar este solutia optima pentru ca nesimtitii sa nu mai arunce gunoaie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde