O fetiță de 11 ani a dispărut, pe drumul dintre școală și casă. Polițiștii o caută cu un elicopter, drone și câini de urmă

326
O fetiță de 11 ani a dispărut, pe drumul dintre școală și casă. Polițiștii o caută cu un elicopter, drone și câini de urmă - untitled-1569139402.jpg

Articole recomandate

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiță vârstă de 11 ani ani din județul Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază în drumul de la școală spre casă.

Fetița de 11 ani din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții este căutată de forțe sporite de polițiști, sunt folosiți și câini de urmă, de asemenea drone și un elicopter, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița (IPJ) Dâmbovița, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, până la acest moment nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, însă nu este exclusă nicio variantă. Polițiștii solicită persoanelor care dețin informații utile în vederea depistării minorei să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112. 


Fata avea de parcurs un traseu de jumătate de oră pe distanța școală-casă, iar când părinții săi au observat că întârzie au sunat imediat la 112. 


Pe camerele de supraveghere fetița a fost surprinsă la numai 100 de metri de casă, însă la scurt timp a ieșit din raza de acoperire a sistemului video și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic despre ea, informează Antena 3. În momentul dispariției era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri și purta o pereche de pantofi sport, în două culori (roșu și negru). Are 1,50 m. înălțime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu. Persoanele care dețin informații care pot ajuta la găsirea fetiței sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.976 secunde